Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Konya’ya geliyor

Konya Haberleri
Haberi Paylaşmayı Unutmayın

2 Temmuz 2024 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla Sağlık Bakanlığına Fahrettin Koca‘nın yerine Prof. Dr. Kemal Memişoğlu atanmış, pandemi döneminde hayatımıza giren Koca, Sağlık Bakanlığı görevini 2 bin 183 gün sonra Memişoğlu’na devretmişti.

Hızla çalışmalarına başlayan kabinenin yeni Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, atama sonrası ilk kez bugün Konya’ya geliyor.

SAĞLIK BAKANI KEMAL MEMİŞOĞLU’NUN KONYA PROGRAMI

Saat 14.30’da şehre gelecek olan Bakan Memişoğlu, ilk olarak Konya Valisi Vahdettin Özkan ile görüşecek. Ardından AK Parti Konya İl Başkanlığı ve Ekrem Karakaya Sağlıklı Hayat Merkezi’ni ziyaret edecek olan Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, esnaf ziyareti gerçekleştirdikten sonra Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’la Taş Bina’da bir araya gelecek.

saglik-bakani-kemal-memisoglu-konyaya-geliyor.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN SÖZÜNÜ VERDİĞİ KONYA’NIN 2 YENİ HASTANESİNDE SON DURUM

Konya Şehir Hastanesinde de temaslarda bulunması beklenen Bakan Memişoğlu, Meram Tantavi Kültür Merkezinde Konya’nın sağlık yatırımlarına dair önemli açıklamalar yapacak. Bakan Memişoğlu’nun özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya’da sözünü verdiği 2 yeni hastane; Meram Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Meram Şehir Hastanesi projelerindeki son durum hakkında da bilgi vermesi bekleniyor.

Diğer Son Dakika Haberler İçin TIKLA

odeonbet